Samenwerkende Tandartsen Nijmegen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen – Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Zij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.

Hieronder staan enkele van onze klanten die gekozen hebben voor een google street view Virtuele rondleiding. Onder de de navigatie tour ziet u enkele “Point Of Interest” foto’s die u gratis ontvangt bij en Google Businness View tour.


De Tandarts Raamsdonksveer “De Tandarts” uit Raamsdonksveer is de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Hiervoor maakt ons hooggekwalificeerd team gebruik van de modernste behandelmethodes. Hiervoor beschikt “De Tandarts” over een hyper moderne en nette praktijk en die mag gezien worden. Zij hebben gekozen voor een Google Maps Business View Pakket omdat dit ten eerst erg voordelig is maar daarnaast ook zeer goed is voor de online exposure van de praktijk.

Uitvaarthuijs Van Dommelen uit het Brabantse Drunen.

Persoonlijk, een warme uitstraling, gewoon, menselijk, uitmuntend en kwaliteit zijn kernwoorden waarop wij de dienstverlening van onze uitvaartonderneming baseren.

Hoe dit gerealiseerd wordt is duidelijk te zien met behulp van Google Streetview.

Kunstencentrum Waalwijk. Kunstencentrum Waalwijk (KCW) biedt kunsteducatie aan alle leeftijden en dat doen we omdat wij vinden dat iedereen daar recht op heeft.

In het gebouw zijn meerdere ateliers, een donkere kamer en lokalen aanwezig voor kunsteducatie. Google Streetview bied de mogelijkheid om vooraf een indruk te krijgen van deze ruimtes.[/ezcol_1third_end]


Slaapcomfort Breda De eigenaren van de slaapcomfort winkel zijn zich er van bewust dat hun potentiële klanten zich oriënteren via internet en dat ze moeten opvallen. Daarnaast willen deze klanten zeker weten dat zij met een beddenwinkel te maken hebben die hoogwaardige en kwalitatief hoogwaardige bedden in huis heeft en daar deskundig advies over geeft.[/ezcol_1third_end]


Gallery Priveekollektie Contemporary Art | Design.Priveekollektie vertegenwoordigt internationaal erkende kunstenaars en designers, en selecteert jonge, opkomende talenten om hun werk te exposeren. Het belangrijkste is de combinatie van hedendaagse kunst en limited-edition design, die elkaar aanvullen en verbinden.Steakhouse “t Genot” Zierikzee Zierikzee is een toeristische stad. Veel bezoekers van de hele streek zoeken online naar een restaurant om ‘s avonds te genieten van een hapje en een drankje. Een sfeervol en zeker gezellig Steakhouse met professioneel en vriendelijk personeel. Reclame bureau Janssen.nl Waalwijk is een ervaren fullservice bureau
voor marketing en communicatie. Janssen.nl bouwt aan relaties en merken. Let’s create
Strategisch, creatief en online. Grandcafe De Arcade Drunen Waar u terecht kunt voor alles wat met lekker eten te maken heeft, zoals een lekker kopje koffie, een smakelijke lunch, een goed glas wijn of een gezellig diner. Kortom een moment voor uzelf of met anderen.

Bezoek De Arcade nu ook virtueel.


[ezcol_2third]

Jos Dekkers Autobanden Jos Dekkers Autobanden is de specialist in het onderhoud en vervangen van banden in de regio. Wij hebben voor Jos Dekkers een virtuele tour mogen maken in hun bedrijfspand. Op deze manier kunnen potentiële klanten van Jos Dekkers Autobanden rondkijken en zo een goede indruk opdoen van dit bedrijf en vooral vertrouwen krijgen in hun bandenspecialist.


[ezcol_2third]

Restaurant De Beuze Zierikzee Een synoniem voor gezelligheid, service en culinair genieten. Gevestigd in het stijlvolle pand met de schitterende trapgevel aan het Havenplein in Zierikzee ademt dit restaurant alles uit wat een goed restaurant moet hebben. Zelf zien? Bekijk restaurant De Beuze nu via Google Maps Business View. 


[ezcol_2third]

 Eethuisje Marktzicht Zierikzee Marktzicht is heel sfeervol ingericht met een maritiem karakter. De verzameling van oude boten die de wanden versieren zijn dan ook het bewonderen waard. Het geheel past erg goed bij het karakter van Zierikzee. De eigenaar van Eethuisje Marktzicht te Zierikzee twijfelde geen moment. Google Business View is een uitstekende manier om je bedrijf online te promoten. 1 op de 5 zoekopdrachten op Google zijn lokaal gericht. Lokale exposure is dus heel belangrijk op internet.